Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

De Duivelsstaf

Prijs: € 4,-

708 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

De Duivelsstaf door Thomas M. Disch

paperback 2e druk 1992 Uitgeverij Meulenhoff

Op een winterse dag in het Minneapolis van de jaren zeventig krijgt de jonge Billy Michaels een visioen waarin de kerstman aan hem verschijnt. Op dat cruciale ogenblik in zijn leven vangt hij voor het eerst een glimp op van de macht die zijn levensloop zal vormen en vervormen, Want deze kerstman is niemand minder dan de eeuwenoude God Mercurius, die Billy laat kennismaken met een buitengewone macht die van de Slangestaf.
Gaande weg leert Billy hoe hij deze verschrikkelijke talisman kan activeren en gebruiken, soms met rampzalige gevolgen. Niet alleen zijn vijanden ondervinden dat, maar ook zijn vrienden, onder wie zijn knappe stiefzuster en zelfs zijn moeder. Maar de aantrekkingskracht van de duivelsstaf is en blijft onweerstaanbaar.
Als Billy ten slotte dr. William Michaels is, immens rijk directeur van een medisch researchcentrum en een nationale bekendheid. kent zijn almacht nauwelijks beperkingen. Dan gebeurt er echter iets waaruit blijkt dat hij al te veel grenzen heeft overschreden, dat de terugweg is afgesloten en dat de enige weg die hij kan gaan naar een gruwelijke finale leidt.

Verzendkosten zijn voor de koper en zijn € 6,95

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Deventer
(Overijssel, Nederland)
Tel: 0570-652853

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)