Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

De stilte van RafaŽl**

Prijs: Nader overeen te komen

329 keer bekeken • Status: Actief

Excl. Verzendkosten

**De stilte van Rafaël**
Door Leslie Forbes

Het is 1993 en in italië zijn corruptieschandalen rond overheid, bedrijfsleven en het Vaticaan aan de orde van de dag. behalve in het idyllische urbino, het provincieplaatsje waar de schilder rafael ooit het levenslicht zag, want daar lijken de inwoners zich niet druk om te maken over zulke onbelangrijke zaken als politiek.

De Engelse kunsthistorica Charlotte Penton is naar Urbino gekomen voor een zeer eervolle opdracht: de restauratie van het schilderij La Muta ( 'de doofstomme vrouw') van rafael. maar haar komst naar urbino is voor charlotte ook een vlucht, weg van de pijn van haar recente scheiding. om haar gevoelens uit te schakelen stort ze zich met volle overgave op het minutieuze restauratiewerk.
En met elke laag verf die door haar van la muta verwijderd wordt, lijken ook gebeurtenissen uit het verleden van urbino iets meer aan de oppervlakte te komen. Gebeurtenissen die sommigen liever in het duister willen houden.

Want wanneer tijdens de feestelijke onthulling van la muta een stomme vrouw graaf malaspino met een mes verwondt en het kostbare schilderij beschadigt, rijst het vermoeden dat deze vrouw geheimen uit het verleden van de graaf kent die veel van urbino's inwoners ook geheim willen houden. alles wijst er namelijk op dat het onafgebroken zwijgen van de vrouw voornamelijk de ouderen onder hen goed van pas lijkt te komen

 

KarakterUitgevers
Het boek is in uitstekende staat

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Zwaag
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)