Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Dichterbij dan je denkt. Mari Jungstedt

Prijs: € 2,95

225 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Verzendkosten 3.12 ( Nederland) E-100

Boek is in goede staat

Op het besneeuwde eiland Gotland wordt de veertienjarige Fanny gevonden in het bos. Gruwelijk gewurgd. Heeft haar dood iets te maken met de verschrikkelijke moord op fotograaf Henry Dahlström, enkele weken eerder? 
Inspecteur Knutas en zijn team zoeken uit alle macht naar aanknopingspunten, terwijl de druk van de media toeneemt. De journalist Johan Berg, terug in Visby om over deze zaak verslag te doen, brengt het onderzoek uiteindelijk een beslissende stap verder. Te laat beseft Knutas dat de moordenaar dichterbij is dan hij denkt... 

Recensie(s

)Op het Zweedse eiland Gotland wordt een man vermoord, een aan lager wal en aan de alcohol geraakte fotograaf. Anders Knutas en zijn rechercheteam kunnen maar moeilijk aanwijzingen vinden. De meeste informatie komt van Johan Berg, een journalist uit Stockholm die opnieuw contact wil met Emma Winarve, de getrouwde vrouw met wie hij een verhouding heeft gehad. Dan verdwijnt een 14-jarig meisje spoorloos. Het enige dat duidelijk lijkt is dat de manege waar zij paard reed er een rol in speelt. Naarmate het onderzoek vordert, beseft Knutas uiteindelijk dat de moordenaar dichterbij is dan hij dacht. Een sterk vervolg op 'Die je niet ziet'*, het debuut van de schrijfster. De hoofdpersonen zijn gewone mensen die perfect passen in de vrij kleine eilandgemeenschap, waar misdaad eigenlijk vrij ongewoon is. Psychologisch sterk en een verrassend gecompliceerd lijkend plot dat uiteindelijk zo eenvoudig is. Prettige spanning, intriges, familiesores, alles samen in een overtuigende thriller.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hoogezand
(Groningen, Nederland)
Tel: 06 45546313

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)