Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Huiver - Bari Wood

Prijs: € 2,-

1.401 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Huiver - Bari Wood

Met eigen ogen ziet de achtjarige Amy hoe haar moeder wordt vermoord door haar vader. Drie dagen later treft de politie Amy aan op het toneel van de misdaad, opgesloten in een kast. Niemand merkt op welke dramatische verandering zich in haar heeft voltrokken.

Rechercheur Joe Levin besluit het doodsbange, mishandelde meisje op te nemen in zijn  gezin. Zijn vrouw Jeannie en hun dochter Greta ontvangen haar met open armen. Al gauw heeft Amy haar plaats in het gezin gevonden, en wordt  door alle  familieleden in het hart gesloten. Behalve door de opstandige  tiener  Paulie. Hij weigert de indringster te accepteren, en treitert  haar  zoveel hij kan.
Daarmee zet hij zijn leven op het spel...

Amy weet het zelf niet, maar ze heeft een dodelijke gave. Ogenschijnlijk is  het een lief, weerloos meisje, maar kom haar niet te na, want haar krachten zijn vernietigend! Het begint als een kille bries, een huivering van angst. Amy wordt dan net een poppenspeelster, maar dan met de angstaanjagende macht mensen dingen te laten doen - of ze willen of niet....

Paperback in goede staat
verzendkosten 

DHL 3,95

PostNL 4,00

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Gouda
(Zuid-Holland, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)