Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Philipp Vandenberg - Het geheim van de Madonna

Prijs: € 1,50

1.400 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Een lange pauze volgde. Le Vaux dacht na. "U wil daarmee zegggen dat Leonardo da Vinci..."
"Ja", onderbrak Vossius hem, "ik beweer dat Leonardo een vreselijk geheim kende dat het in zich had de Kerk ten val te brengen". En terwijl hij sprak, begonnen zijn ogen te stralen. "Aha, nu begrijp ik het" riep dokter Le Vaux opeens. "Met uw aanslag met zuur op het schilderij van Leonardo wilde u het bewijs leveren voor uw theorie! En is dat u geluk? "
Na het lezen van Dante Alighirie's Goddelijke komedie pleegt een Amerikaanse professor een aanslag met zoutzuur op het schilderij Madonna in de rozenhaag van Leonardo da Vinci. Ongeveer tegelijkertijd raakt Anne von Seydlitz, de weduwe van een kunsthandelaar, verzeild in een mysterieuze geschiedenis rond een Koptisch perkament, waarop een vreemde naam staat geschreven. Wie gaat hierachter schuil?
Al snel komt Anne tot de ontdekking dat velen grote sommen geld voor het perkament op tafel willen leggen. Naspeuringen voeren naar Frankrijk en Amerika en naar een afgelegen klooster aan de voet van de Olympus in Griekenland, waar een elitaire sekte actief is. Maar steeds als Anne denkt dat de oplossing nabij is, stuit ze weer op die geheimzinnige naam Barabbas. Wie verschuilt zich achter deze naam? En wat wisten Dante, leonardo da Vinci en Shakespeare van hem?

Verzendkosten E.4,10. Meerdere boeken van deze schrijver te koop.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Geertruidenberg
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 0620229492

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)