Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Bzzlletin 196/197 - Lucebert

Prijs: € 5,-

426 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1992, 120 blz. Met zwart/wit foto's en afbeeldingen. Schaafplek achterkant kaft (zie foto 2 - niet in magazine merkbaar); verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro.)

Vier talenten van Lucebert (L.J. Swaanswijk, geb. 1924) - poëzie, schilderkunst, fotografie, muziek - komen in dit themanummer aan de orde. Het opent met een korte verhandeling over de poëzie van L. van C.W. van de Watering, die op zijn werk promoveerde. Hierna volgen acht artikelen en één gedicht (van Bert Schierbeek) waarin de veelzijdigheid van L. wordt belicht. Het interessantste is dat van Jan Oegema over een wat ondergeschoven kant van L.: 'Luceberts God is een God van mystici en dichters, niet van theologen'. Het meest onderhoudende is het artikel van H. de Coninck over de foto's van L.: 'Absurd leven vraagt om absurde humor'. De nadruk in dit nummer ligt op Luceberts vroegere werk; het is jammer dat - bijvoorbeeld door een interview met hem - huidige werkzaamheden onvoldoende aan bod komen. Dit nummer van Bzzlletin wordt besloten met een viertal tamelijk kleurloze verhalen/fragmenten van Henk Hopman, Daan Cartens, Edna O'Brien en Gijs Eilander. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - max. 1 kg). Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)