Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Bzzlletin 240 - Het landschap

Prijs: € 3,-

85 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1996, 80 blz. Met zwart/wit foto's en afbeeldingen. Magazine is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper.

Bzzlletin heeft zich een naam verworven in het landschap van de literaire tijdschriften. Het sterkst zijn de themanummers, zoals ook nummer 240 van november 1996 met "het landschap" als thema. Opgenomen zijn bekende auteurs als Willem van Toorn, Gerrit Krol, Rutger Kopland en minder bekende. Het geheel bevat gedichten en proza, een interview en een meer literair analytisch artikel. Naast tekst ook tekeningen van Willem den Ouden en foto's van Freddy Rikken. Een zeer gevarieerd palet van informatie over een altijd boeiend onderwerp: de natuur. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)