Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Bzzlletin 244 - Schrijfgids voor de beginnende schrijver

Prijs: € 2,-

332 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1997, 80 blz. Met zwart/wit foto's. Magazine is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper.

Deze special van Bzzlletin is bestemd voor de beginnende (proza)schrijver. In de eerste bijdragen komen de 'hot items' met betrekking tot de schrijfpraktijk aan de orde, zoals een praktische handleiding voor het aanleveren van een manuscript, bijzonderheden over een elftal literaire uitgevers en de vraag of schrijfopleidingen nuttig zijn. De informatie is niet altijd even verrassend. Vervolgens geven succesvolle voorgangers als Joost Zwagerman en Pim Wiersinga in interviews met hun ervaringen een toelichting op of een illustratie van de informatie over de schrijfpraktijk. Dit nummer wordt besloten met een interview met Carl Friedman en essays over Margriet de Moor, en de 'naïeve' poëziepraktijk van Anna Enquist. Een beknopte, door de vele voorbeelden die ontleend zijn aan gerenommeerde schrijvers vooral nuttige aanvulling op bijvoorbeeld 'Handboek voor schrijvers' (de jaarlijkse almanak van stichting De lift), 'Schrijven voor je plezier' of het tijdschrift 'Schrijven' van de gelijknamige stichting. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)