Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Bzzlletin 254 - De western

Prijs: € 4,-

202 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1998, 80 blz. Met zwart/wit foto's en afbeeldingen. Tijdschrift is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper.

Het maartnummer van dit bekende literaire tijdschrift is voor een groot deel gewijd aan het verschijnsel 'western', zowel in literatuur als film. Enkele Amerikaanse auteurs worden voorgesteld, maar ook de westernavonturen van Brakman en Ferron worden behandeld. Vanuit de film zijn het vooral de grote acteurs James Stewart, Clint Eastwood en John Wayne die aan bod komen. Een leuke bijdrage is er over de literaire geschiedenis van 'Arendsoog' en vader en zoon Nowee. Jammer genoeg worden de populaire 'echte' cowboyromans (denk aan Louis L'Amour, Conny Coll, e.a.) als bijzonder fenomeen van de populaire lectuur niet behandeld en blijven ook de (vele) Westernstrips buiten beschouwing. Maar het blijft een leuke aflevering. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)