Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Bzzlletin 260 - In de schaduw van een boek

Prijs: € 3,-

556 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1998, 80 blz. Met zwart/wit foto's en afbeeldingen. Magazine is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8 euro)

Dit nummer van het literaire magazine houdt zich voornamelijk bezig met Nederlandse schrijvers die hun bekendheid vooral te danken zouden hebben aan één boek. Zo passeren de revue de 'Max Havelaar' van Multatuli, de 'Camera Obscura' van Hildebrandt/Nicolaas Beets, Marcellus Emants met zijn 'Een nagelaten bekentenis', 'Land van Herkomst' van Du Perron, 'Mannekino' van Sybren Polet en F.M. Arions' 'Dubbelspel'. Verder is er een wat lossere bijdrage over 'Kees de Jongen' van Theo Thijssen, een koldertoespraak van Gerrit Komrij over 'Ik Jan Cremer' en een stuk over Frans Kellendonk die de geschiedenis dreigt in te gaan als de schrijver van 'slechts' de roman 'Mystiek Lichaam'. Aandacht wordt ook gevraagd voor de (ten onrechte) vergeten schrijver H. van Grevelingen (onlangs verscheen zijn gebundeld werk), en er is een beschouwing over het eenzijdige lezen voor de lijst in het onderwijs. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

 

Verzendkosten België:

- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt ook dit tarief als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)