Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Bzzlletin 271 - Autobio

Prijs: € 4,-

416 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2000, 85 blz. Magazine is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. Verzendkosten België 8 euro.

Het literair magazine Bzzlletin heeft zijn nummer van februari/maart 2000 geheel gewijd aan 'het autobiografische' in de hedendaagse Nederlandstalige literatuur. Aanleiding hiertoe was de steeds meer te horen klacht dat in de literatuur het fictieve verhaal het steeds meer moet afleggen tegen het waargebeurde verhaal, met andere woorden: een steeds groter deel van het lezerspubliek wil liever de privé-levensproblematiek van de schrijver horen dan de specifieke beleving van het boek als literatuur ondergaan. In aansluiting op onze 'cultuur van openheid' in de media wil de lezer dat de schrijver alles van zichzelf toont, ook al gaat dat ten koste van de literaire vorm. Voor veel schrijvers en literatuurwetenschappers is het gevolg van deze houding een inflatie van zowel de literatuur als de literaire kritiek, welke laatste meer subjectieve column dan objectieve analyse aan het worden is. Bzzlletin geeft met dit nummer een intrigerende sociologie van de actuele literatuur met als prominente omstreden fenomenen schrijvers als Palmen, Voskuil en Enquist. Ruime druk. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten (België 8 euro). Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro = pakketpost (België 9,50 euro - 0-1 kg). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm. 

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)