Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

KIJK 1986 juli - Populair Wetenschappelijk Maandblad.

Prijs: € 2,30

80 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Zo goed als nieuw

KIJK 1986 juli - Populair Wetenschappelijk Maandblad. 73 pagina's, in prima staat.

6. Wie de macht heeft mag de kinderen doodslaan. Kindermoord komt in de natuur vaker voor dan men dacht. Dit vreemde gedrag blijkt zelfs een functie te hebben.
11. Ademles voor brandweermannen. In Eindhoven leren brandweermannen hoe ze hun persluchtmasker moeten gebruiken in een door rook verstikkende ruimte.
12. Blunders in het bedrijfsleven. Ondanks gedegen marktonderzoek blijkt het merendeel van de op de markt gebrachte nieuwe produkten een grote flop.
16. De eerste klokken werkten op schaduw. Zonnewijzers zijn de oudste tijdmeters. Vaak ingewikkeld van constructie, maar ook heel gemakkelijk zelf te maken.
20, De anti-lawaaimachine wacht een grote taak. Lawaai bestrijden met lawaai deze nieuwe techniek van lawaaibestrijding belooft veel voor de toekomst.
24. USA wil Ameriva's Cup terug. Technisch en sportief belooft de aanstaande zeilrace om de America's Cup een boeiende gebeurtenis te worden.
28. De Phantom lust zijn opvolgers rauw. De Phantom haalt als gevechtsvliegtuig waarschijnlijk de volgende eeuwe. Uniek voor een ontwerp uit de jaren vijftig.
34. Satellieten bespieden depressies. Het weerbericht wordt in hoge mate bepaald door de gegevens die men ontvangt van weersatellieten.
39. Van kermisklant tot koning Otto I. Het gebeurt niet vaak dat een vuurvreter koning wordt van een Europees land. Het overkwam Otto Witte.
56. De auto is bijna geen mensenwerk meer. Henry Ford begon met de produktie van auto's aan de lopende band. Nu heeft in autofabrieken de computer het laatste woord.
60. Binnen een uur was de bevrijding een feit. Entebbe kreeg tien jaar geleden wereldbekendheid door de manier waarop Israëliërs gegijzelde vliegtuigpassagiers bevrijdden.
64. Allemaal zijn we een beetje van gisteren. Zelfs de meest revolutionaire ontwikkelingen op technisch gebied stoelen op tradities en kennis uit het verleden.
67. Achter het stuur: Volkswagen Golf GTI.
68. De vernieuwing van de fiets. Brengen nieuwe materialen en betere produktiemethoden eindelijk eens wat verandering in onze vertrouwde fiets?
39 Anno 43 Binair 46 Formule 47 Onderzoek 49 Duel 50 Bèta 52 Puzl 52 Pardon 53 Etcetera 54 Zenit

Verzendkosten binnen Nederland volgens tarief PostNL: voor rekening koper.
Verpakkingskosten:
Brievenbuspost: € 0,15. Pakketpost: € 0,30
(Buitenland: In verband met hogere verzendkosten: vraag eerst opgave totale kosten)
Geldig indien in één keer besteld:
Bestel voor € 30,00 aan artikelen en ontvang 10% korting (korting wordt niet op verzend- en verpakkingskosten toegepast)
Bestel voor € 50,00 aan artikelen en ontvang 15% korting (korting wordt niet op verzend- en verpakkingskosten toegepast)
Verzending na ontvangst van de kosten op ING-bankrekening t.n.v. W.L. van Pelt te Drachten.
Geef per eigen email het postadres op waarheen het bestelde moet worden gezonden.
Kan ook worden afgehaald, mits na telefonische afspraak.
BKD63-22x28.5x0.8-249

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Drachten
(Friesland, Nederland)
Tel: 0512-525183

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)