Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Clive Cussler - Schokgolf

Prijs: € 1,50

1.027 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Pocket

In Schokgolf ontmoet Dirk Pitt de meest angstaanjagende misdadiger uit zijn legendarische carriere - een Australische multimiljonair met zijn drie prachtige dochters - in een strid die zich boven en onder de zeespiegel afspeelt. De inzet: de levens van grote aantallen zeedieren en meer dan een miljoen mensen.
In 1856 vergaat tijdens een woeste storm een Britse klipper, met aan boord veroordeelden die op weg zijn naar een Australische strafkolonie. Na een gruwelijke slachting op een vlot spoelen enkele overlevenden aan op een tropisch eiland, waar zij een enorme diamantvoorraad ontdekken en een machtige dynastie scheppen.
Honderdveertig jaar later strandt een van hun nazaten, de zoöloge Maeve Fletcher, ergens in het zuidpoolgebied. Dirk Pitt bevindt zich toevallig in de buurt en redt Maeve. Pitt is op expeditie om een mysterieuze, dodelijke plaag te onderzoeken die is uitgebroken onder de dolfijnen- en zeehondenpopulatie.
Wanneer hij later de oorzaak van de ziekte ontdekt, blijkt Maeve's vader, de diamanttycoon Arthur Dorsett, verantwoordelijk voor de catastrofale milieuramp die zich dreigt te voltrekken. Storm, honger en dorst trotserend, moet Pitt al zijn inventieve krachten en zijn unieke overlevingsdrift aanspreken om de wereld van de ondergang te redden.

 

Verzenden via Kiala, DHL of Postnl vanaf E.3,95. Let op: naam geschreven op 1e blz.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Geertruidenberg
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 0620229492

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)