Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

boeken

Hét Boek - Office 97

Prijs: Tegen elk aannemelijk bod

538 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Hét Boek - Office 97
door Helmut Kraus en Helmut Vonhoegen
Professionele Editie
Een Data Becker boek
1997, by Easy Computing N.V.
1214 pag.,isbn 90 5167 163 6
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)

"De 'Hét Boek' reeks wordt gekenmerkt door twee grote delen: een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Alle mogelijkheden komen aan bod: van de nieuwtje van Office 97 tot en met het programmeren in Visual Basic. Hierbij wordt uitgebreid aandacht besteed aan de koppeling met internet en aan efficiënt werken in teamverband.
100 % trefzeker.... U kiest met dit boek voor een volledig, praktijkgericht en deskundig naslagwerk, met een Top-index. Zowel beginnende, geïnteresserde als gevorderde gebruikers kunnen hier alle mogelijkheden van Office 97 leren kennen.

Praktijkgericht - Alle Office-componenten: één overzicht
In een stoomcursus maakt u kennis met Outlook, het nieuwe zenuwcentrum van Office. Er zijn verder stoomcursussen voor Word, Acces en PowerPoint. Na de stoomcursus wordt elk programma van Office 97 (professionele editie) gedetailleerd behandeld. Het werken in teamverband krijgt extra aandacht.

Omvangrijk - Uw eerste schreden in het nieuwe Office 97
Het interessantste tussenstation op uw reis in de wereld van Office 97 is waarschijnlijk internet/intranet. U leert bovendien werken met de Internet browser Explorer 3.01. Office-documenten in Internet Explorer bewerken, Web-pagina's met PowerPoint vormgeven, Word als fax- en e-mail-editor gebruiken of on line-databanken met Acces toegankelijk maken.

Competent - Oplossingen programmeren in Visual Basic
Werken met Office 97 helpt u bij de start en de omschakeling naar Office 97, maar biedt u ook een professionele oplossing bij problemen. De uitwisseling van gegevens tussen verschillende programma's en Internet wordt uitvoerig en in begrijpelijke taal behandeld. Routebehandelingen worden geautomatiseerd en de functies van Office kunnen worden uitgebreid dankzij de neiuwe programmeermogelijkheden in Visual Basic."


Hebt u interesse in meer boeken? Zie dan ... alle advertenties.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Midwolda
(Groningen, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)