Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

DE VOEDSELZANDLOPER, AFVALLEN EN LANGER JONG BLIJVEN - KRIS VERBURGH

Prijs: € 9,-

11 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Nieuw

Aangeboden door CDJK

DE VOEDSELZANDLOPER,
over afvallen en langer jong blijven
door KRIS VERBURGH

Wat maakt 'De voedselzandloper' zo anders en speciaal?

1. ‘De voedselzandloper’ is het eerste boek dat beschrijft hoe bepaalde voeding een invloed heeft op het verouderingsproces. Het gewichtsverlies dat automatisch volgt is een aangename bijwerking.

2. 'De voedselzandloper' is het eerste boek dat kijkt naar de invloed van diëten op lange termijn. Hieruit blijkt dat de meeste diëten ongezond zijn.

3. Het boek werd geschreven door Kris Verburgh, een arts en wetenschapper die zich al jaren verdiept in het verouderingsproces. Dr. Verburgh was op 25-jarige leeftijd auteur van drie wetenschappelijke boeken. Hij publiceerde zijn eerste boek op 17 jaar. Zijn boeken werden verschillende malen herdrukt en genomineerd.

3. De voedselzandloper is een tevens een afbeelding in de vorm van een zandloper die in één oogopslag toont wat gezonde en vooral wat ongezonde voeding is. Hierdoor is de voedselzandloper een instrument om gezondere voedingskeuzes te maken.4. 'De voedselzandloper' is gebaseerd op de laatste nieuwe inzichten in de biogerontologie (de wetenschap van veroudering).

5. ‘De voedselzandloper’ brengt tal van misverstanden over voeding en gezondheid aan het licht en toont bijvoorbeeld aan:

-dat de meeste vetten geen belangrijke rol spelen bij hart- en vaataandoeningen.
-dat melkproducten minder gezond zijn dan we dachten.
-dat antioxidanten niet werken en op lange termijn gevaarlijk kunnen zijn.
-dat de klassieke voedseldriehoek en schijf van vijf veel gezonder kunnen.
-dat de meeste diëten schadelijk voor de gezondheid zijn.dat producten zoals groene thee niet omwille van antioxidanten gezond zijn.
-dat de enige wetenschappelijk bewezen methode die veroudering aanzienlijk afremt geen medicatie of een ‘super-antioxidanten pil’ is, maar een bepaalde voedingsgewoonte.De pers over dr. Verburghs boeken
"In zijn enthousiasme zet Kris Verburgh Stephen Hawking opzij, niet in vakkennis of ervaring, maar in helderheid en eenvoud." 

Uitgave: Prometheus / Bert Bakker
Paperback, 390 pagina's
In NIEUWSTAAT

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Schoonhoven
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)