Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

De 20 mooiste steden - Consumentenbond

Prijs: € 2,50

258 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Zo goed als nieuw

Hardcover gebonden, uitgave 2004, 221 blz. met kleurenfoto's. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (3,90 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 6,50 euro)

Met de volgende steden: Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Berlijn, Boedapest, Brussel, Istanbul, Keulen, Kopenhagen, Lissabon, Londen, Madrid, New York, Parijs, Praag, Rome, St. Petersburg, Stockholm, Venetië en Wenen.

Houdt u ook zo van city-trips: enkele dagen of een week helemaal opgaan in de sfeer van een grote stad? U bent niet de enige. We hebben voor u de 20 mooiste steden uitgezocht, inclusief het overzeese New York. U leest wat de belangrijkste bezienswaardigheden zijn, hoe het prijspeil is, welke reisorganisatoren een stad in hun programma hebben staan, hoe u er komt, welk klimaat u er kunt verwachten enzovoort. Alle informatie is gebaseerd op een bezoek door de ervaren redacteuren van de Reisgids, het kritische en objectieve blad van de Consumentenbond over toerisme en reizen. Zij hebben ook een unieke, persoonlijke selectie van hotels en restaurants voor u gemaakt. Dit boek helpt u de stad te kiezen die bij uw smaak en wensen past, en brengt u ongetwijfeld ook op nieuwe ideeën.

 

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)