Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Angela Kamper Prana voeding

Prijs: € 8,-

126 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw
  • Soort boek:
  • Paperback

Sommige voedings- en levensmiddelen ondersteunen je spirituele ontwikkeling doordat ze door hun energetische gesteldheid je trilling verhogen. Andere voedingsmiddelen werken deze ontwikkeling juist tegen door de energie die ze in zich dragen. In dit boek laat Angela Kämper de samenhang zien tussen het fijnstoffelijke niveau en de fysieke processen van het lichaam. Ze beschrijft het effect van voedingsmiddelen, vooral op het fijnstoffelijke gebied.

Noten bevatten bijvoorbeeld veel licht, terwijl 'aardvruchten', zoals rode bietjes en aardappels, het contact met de aarde versterken. Bij het eten van vis en vlees wordt ook de levensenergie van het dier, of beter gezegd de energie van zijn aard, door je lichaam opgenomen. Bovendien heeft ook de manier waarop voedsel wordt bereid ? rauw, gekookt of gebraden ? veel invloed op de energie van het voedsel.

Je lichaamsbouw en het energietype dat je bent bepalen mede welke voedingsmiddelen het beste bij je passen. Wanneer je je spirituele weg wilt ondersteunen, vind je hier waardevolle tips om je voeding daarop af te stemmen.

Klik opom een aantal pagina's van het boek te bekijken.

Over de auteur
Angela Kämper is in 1957 in Essen geboren. Ze werkte als onderwijzeres en studeerde vervolgens biologie. Na haar promotie werd ze freelance wetenschapsjournalist en redacteur. Dr. Angela Kämper woont nu vlak buiten Hamburg, waar ze zich behalve met inheemse dieren en hun spirituele betekenis ook met de traditionele Chinese geneeskunde bezighoudt.

 

SPLINTERNIEUW, VASTE PRIJS, verzendkosten 4 euro

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Nieuw-Roden
(Drenthe, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)