Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Noord-Holland Plassenweelde - A. van Onck

Prijs: € 3,-

340 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt
  • Soort boek:
  • Paperback

Paperback, uitgave onbekend, 77 blz. met zwart/wit foto's en kaartjes. Kaft heeft gebruikssporen; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (3,90 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 6,50 euro)


Het grote probleem, dat voor vele hengelaars bestaat ten aanzien van het vinden van goed en rustig hengelwater, wordt in de praktische serie "Hengelwater in Nederland" volledig opgelost. In deze uit de praktijk voortgekomen serie doorkruisen wij ons land in alle richtingen en vinden wij niet alleen de diverse viswateren vermeld, maar ook alles, wat met vergunningen, looprechten enz. verband houdt.
Noord-Holland is een merkwaardige streek voor de hengelaar. Prachtige plassen, enkele merkwaardige riviertjes en wijde polders bieden een grote verscheidenheid van viswater. Men moet echter de veranderingen, die dit viswater in de laatste tientallen jaren heeft ondergaan, begrijpen om er met succes te vissen en daarnaast verschaffen de plassen slechts mogelijkheden - maar dan ook fantastische - aan hem, die er de weg weet. Deze weg wordt in dit boekje uiteengezet op een wijze, zoals die tot dusver nergens werd geboden!

 

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)