Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

boeken

Bzzletin 246/247 - Schrijven over kunst

Prijs: € 4,-

267 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 1997, 118 blz. Met zwart/wit foto's en afbeeldingen. Magazine is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper.

De redactie van Bzzlletin stelt zichzelf en haar medewerkers de laatste tijd prikkelende vragen die aanleiding geven tot verrassende, beklijvende nummers. Dit keer is niet zozeer de al dikwijls besproken verhouding van de literaire tot de beeldende kunst aan de orde alswel de indruk dat de modernste beeldende kunst zich veel meer van de literatuur aantrekt dan andersom. Schrijvers, als ze het over beeldende kunst hebben, richten zich veelal op wat oudere of zelfs traditionele kunst. Verschillende schrijvers en beeldend kunstenaars komen in dit nummer aan het woord. Allereerst de meest prominente kunstcriticus (van de modernsten): Anna Tilroe. Zij wordt deskundig geïnterviewd door John Heymans, die in menig opzicht zijn stempel op dit nummer drukt, want hij schrijft ook nog over Pascale Ticheler, Armando, Schippers en verwerkingen van kunst in proza. Steeds terugkerende namen zijn die van Vogelaar en Marlene Dumas. Ron Elshout handelt meer in het algemeen over de vraag hoe te schrijven over beeldende kunst. Atte Jongstra en René Huigen (schrijvers) en Elisabeth de Vaal en Mariëtte Linders (kunstenaars) behoren onder anderen ook tot de contribuanten aan dit stevige nummer. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken
:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)