Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Het lied van Cornelius - Sigurd Pruetz

Prijs: € 4,-

626 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Hardcover
  • Staat:
  • Gebruikt

Hardcover gebonden, uitgave 1999, 144 blz. Boek is in goede staat. Leeftijd vanaf 13 jaar. Verzendkosten Nederland (3,45 euro) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 8,50 euro) [D8]

Cornelius, of eigenlijk Conny, woont met zijn moeder in Berlijn. Zijn vader is weggegaan toen Conny nog heel klein was. Op een dag ontmoet hij de geheimzinnige en gekke Henriëtte. Zij neemt hem mee naar café Ambiente, waar hij tot diep in de nacht pianospeelt voor de klanten van het café. Zijn optreden is een groot succes, want Conny kan erg goed pianospelen. Samen met de Amerikaanse bluesgitarist Dave speelt hij avond aan avond de sterren van de hemel. Tot er iets vervelends gebeurt in het café waardoor Conny en zijn vriend Jean-Paul in de problemen komen.

Verzending: 
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,95 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,95 euro bezorging thuis of 4,95 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8,50 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).


Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)
  • 1 / 2
  • 2 / 2

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)