Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Red je relatie! - Dr. Phil McGraw

Prijs: € 2,50

569 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2005, 327 blz. Puntjes kaft licht 'gekneusd'; bladranden zeer licht verkleurd. Verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (5,75 euro = boek past niet door de brievenbus) zijn voor de koper. (Verzendkosten België 9,50 euro)[D22]

Ondertitel: In 7 stappen naar een betere verstandhouding met je partner.

Phil McGraw schreef een bestseller over vrouwen, mannen en relaties. Dit boek geeft nieuwe energie aan elke relatie!
Dr. Phil geeft onomwonden adviezen om je relatie te redden. Zijn inmiddels beroemde aanpak is: begin bij jezelf. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het verval van je eigen relatie; je zult hem ook weer op het juiste spoor moeten krijgen.
Er bestaan veel onwaarheden over relaties en die komen in dit boek allemaal aan het licht. Ook staat het boek vol tips en vragenlijsten om alleen of samen in te vullen. 'Houden van' is niet altijd vanzelfsprekend, soms moet je daar veel voor doen. Zie de waarheid onder ogen en ga aan de slag: red je relatie!

Voor het verzendtarief van dit boek (5,75 euro/België 9,50 euro - max. 1 kg) heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm). Kijk daarom ook eens naar mijn andere advertenties. De keuze is reuze!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)