Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

De weg van Oranje (paardensport)

Prijs: € 2,50

545 keer bekeken • Status: Actief

  • Soort boek:
  • Paperback
  • Staat:
  • Gebruikt

Paperback, uitgave 2006, 211 blz. Boordevol kleurenfoto's. Hoekjes kaft 'gekneusd'; verder in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [D5]

Ondertitel: FEI World Equestrian Games - Aken 2006.

De Weg van Oranje vertelt de verhalen van en over de Nederlandse hippische sporters, die er voor zorgden dat in Aken de meest succesvolle FEI World Equestrian Games voor Nederland ooit plaatsvonden. De medaille bedroge twee maal goud, drie maal zilver en één maal brons. Daarnaast behaalden alle Nederlandse teams hun sportieve doelstellingen. Aken 2006 zette de hipische sport als echte topsport op de kaart! De ruiters, hun bondscoaches, de veterinairen en andere direct betrokkenen verhalen over de successen, maar ook over de (schaarse) teleurstellingen. Daarnaast geeft dit boek een inzicht hoe de journalistieke volgers van de sport de Wereldruiterspelen in Aken hebben beleefd. Hoe zij tijdens de ritt en van bijvoorbeeld Piet, Jeroen, Albert, Gerco, Anky of IJsbrand hun journalistieke afstandelijkheid verloren. Dit boek is een schitterend kijk- en leesboek, waarin u kunt herbeleven hoe de Weg van Aken 2006 de Weg van Oranje werd!

Verzendkosten bij meerdere boeken:
Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Sassenheim
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)